Scroll Top
UP ME UP, REVOLUCIONA L’ESS AMB LES SEVES NOVES FUNCIONALITATS
Up me Up, la plataforma que ha estat connectant talent amb empreses dins de l’Economia Social i Solidària, ara s’expandeix més enllà de les seves funcions originals.

Innovant per reforçar l'ecosistema de l'ESS

Up me Up, connexió i col·laboració en l’Economia Social

Amb el suport del programa BruixIT de la Generalitat de Catalunya, ampliem les nostres funcionalitats per potenciar la comunitat d’Economia Social i Solidària. Connecta amb l’espai d’emprenedoria i el xat en temps real. Fomentem equips, afavorim col·laboració i inspirem un futur més inclusiu i sostenible. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge de creixement i impacte social.

Up me Up, la plataforma que ha estat connectant talent amb empreses dins de l’Economia Social i Solidària, ara s’expandeix més enllà de les seves funcions originals. Gràcies al suport i al finançament del programa BruixIT de la Generalitat de Catalunya, introduïm dues noves funcionalitats destinades a enriquir encara més la nostra comunitat: un espai dedicat a l’emprenedoria i un sistema de xat entre usuàries.

La nova secció d’emprenedoria està pensada per a totes aquelles ànimes valentes que volen fer un pas endavant amb els seus projectes amb impacte social. Gràcies a l’experiència que tenim des de la cooperativa mare, sabem que un dels majors reptes (sovint no detectats) per les persones emprenedores és trobar altres persones adequades pel seu projecte emprenedor: imagina dues mestres forneres, expertes a elaborar un pa deliciós amb massa mare i ingredients de km 0. Encara que són excel·lents en la producció de pa, aquesta destresa és només una part del que es necessita per tirar endavant un projecte empresarial. Sense habilitats en màrqueting, gestió financera o estratègia de negoci, podrien veure’s limitades, i sovint aquests límits posen en dubte la viabilitat a llarg termini de les iniciatives emprenedores amb una única monoexpertesa.

Per això, i des d’aquesta necessitat, Up me Up facilita la connexió entre persones que comparteixen una visió i tenen habilitats complementàries, permetent així la creació d’equips sòlids i variats sota el paraigua d’uns mateixos valors.  

 Entra a Up me Up, crea el teu primer projecte i interessa’t per altres projectes de la comunitat.

D’altra banda, una de les necessitats que dificultaven més l’ús d’Up me Up era la lentitud en la comunicació en el si de la plataforma. Ara ja tenim un xat en temps real que obre una nova via de comunicació directa. Amb aquesta eina, la interacció és més àgil i eficient, permetent a empreses i persones en recerca de feina (o emprenedores) coordinar-se millor.

Aquestes innovacions no són només un pas endavant per a Up me Up, són un salt qualitatiu per a tot l’ecosistema de l’Economia Social i Solidària. Amb elles es reforça la missió de la plataforma, no només connectar feina i talent, sinó de fomentar la creació de valor social de manera col·laborativa i vetllant per la viabilitat de les iniciatives a llarg termini.

Des d’Up me Up, volem inspirar a tothom a prendre part en aquest viatge cap a una economia més inclusiva, sostenible i solidària.

Agraïm profundament el suport de la Generalitat de Catalunya a través del programa Bruixit, que ha fet possible aquesta evolució. Convidem a totes les entitats i persones vinculades a l’Economia Social i Solidària a explorar aquestes noves funcionalitats,  unir-se a la nostra comunitat i créixer plegades.