Scroll Top
Qui som?

Facto Cooperativa, serveis professionals per a la gestió empresarial i de polítiques públiques a través dels valors de l’Economia Social i Solidària.

Proximitat

Serem un més del vostre equip, treballant colze amb colze. I celebrarem els vostres èxits com si fossin els nostres.

Qualitat
El nostre equip sempre dóna el 100% per garantir-vos la millor qualitat en tot moment.
Responsabilitat

Ens comprometem en acompanyar-vos en la consecució dels vostres objectius, sigui com a empresa, entitat de l'ESS o administració pública.

Més de 268 entitats confien en nosaltres

Som una cooperativa professional referent en qualitat de servei, innovació, transformació digital, que fomenta el model cooperatiu i els valors de l’ESS com a model d’impacte social i sostenible, a nivell català, estatal i europeu.

Facto Cooperativa SCCLP té com a objectiu, partint del model i principis cooperatius, el desenvolupament de serveis professionals per a la gestió empresarial i de polítiques públiques a través dels valors de l’Economia Social i Solidària contribuint a la seva sostenibilitat, al creixement d’empreses i organitzacions, fomentant així un impacte social positiu.

10 anys d'experiència

Fa gairebé 10 anys, Facto Cooperativa va néixer en el si del grup ECOS amb tan sols dues persones. Des de llavors, no hem deixat de créixer tant en termes de serveis com d’equip humà. També hem ampliat la nostra presència territorial i avui dia comptem amb un equip de 26 professionals altament qualificats.

Al llarg d’aquests anys, hem tingut el plaer de col·laborar amb més de 268 entitats, oferint els nostres serveis en les tres àrees d’expertesa:

Treballant per a expandir el model i els valors de l'economia social.

L’economia social i solidària té com a objectiu principal satisfer les necessitats de les persones i promoure un desenvolupament sostenible, per això volem formar part d’ella ajudant a que cada cop arribi a més persones, a més territori, a més administracions.

Perquè poques coses n’hi ha que impactin més en la vida de la gent que l’economia i nosaltres volem que sigui social i solidària.

Sis motius per triar-nos

La nostra missió és ajudar a que el vostre projecte, entitat o empresa aconsegueixi els seus objectius i fites. Ens impliquem com un membre més del vostre equip, treballant junts per a assolir els resultats desitjats i ens alegrem tant com vosaltres quan ho aconseguim. A Facto, la col·laboració i la implicació són valors fonamentals que apliquem en cadascun dels projectes.

Sostenibilitat
Ens enfoquem a promoure una economia sostenible i justa, ajudant les empreses a créixer de manera responsable i amb un impacte social positiu.
Cooperació

El nostre model de negoci es basa en la cooperació i la col·laboració, tant amb els nostres clients i clientes com amb altres actors del sector.

Innovació
Busquem constantment noves maneres de millorar els nostres serveis i adaptar-nos a les necessitats canviants del mercat.
Professionalitat
Comptem amb un equip altament qualificat i professional, que us brindarà un servei de qualitat i personalitzat.
Compromís social
Creiem en el poder transformador de l’Economia Social i Solidària, i treballem per a promoure-la i difondre-la a nivell català, estatal i europeu.
Transparència
Ens assegurem de mantenir una comunicació clara i honesta amb els nostres clients en tot moment, i de ser transparents en totes les nostres operacions i decisions.
La nostra filosofia

MISSIÓ

A Facto cooperativa oferim serveis de gestió integral, formació i assessorament a entitats de l’ESS, amb un enfocament transversal i amb una clara vocació de millora contínua. Formem part de l’organització un equip de treball multidisciplinari jove, dinàmic i proactiu.

Visió

A Facto cooperativa ens adaptem a les necessitats de les entitats, segons el perfil, la dimensió i els objectius operatius i estratègics que tenen. Els nostres serveis es basen en un treball col·laboratiu amb les nostres clientes per facilitar els processos, perquè s’apoderin i perquè treballin les competències que els permetran millorar els resultats.

Valors

  • Impuls de l’ESS com a model de transformació social
    i econòmic.
  • Transparència, democràcia i intercooperació.
  • Compromís amb la responsabilitat social.
  • Relacions personals i professionals orientades a la confiança i el respecte mutu.
  • Compromís amb la qualitat i la millora contínua.
  • Innovació i desenvolupament tecnològic per crear valor compartit.