Scroll Top
KIT DIGITAL

Programa Kit Digital cofinançat pels fons Next Generation (EU) del mecanisme de recuperació i resiliència.

IMPLEMENTACIÓ D'ERP A TRAVÉS DE LA TECNOLOGIA DE CODI LLIURE ODOO
logos_kit_digital

Des de Facto oferim els següents serveis a PIMEs o entitats de la mateixa dimensió (entre 10 i 50 persones empleades):

AUDITORIA DE PROCESSOS

A l’auditoria de processos avaluem com s’estan executant els procediments operatius de les empreses i entitats objectiu. D’aquesta manera analitzem com són i com seran els processos amb la nova eina (l’ERP), més centralitzada i automàtica, cercant punts de millora. El resultat és una major eficiència en el funcionament de les empreses clients.

INSTAL·LACIÓ, MANTENIMENT I FORMACIÓ D'ODOO

ODOO és una solució de gestió integrada ERP, de codi lliure. La seva missió és fer-vos la vida més fàcil a través de la simplificació i digitalització de processos.

CONSULTORIA DE NEGOCI I BUSINESS INTELLIGENCE

A partir d’una anàlisi i visió integral del vostre projecte treballem en equip per a desenvolupar i implementar solucions amb resultats mesurables. No ens limitem només a resoldre problemes sinó que ens avancem a situacions que poden representar oportunitats o reptes per l’empresa client.

GESTIÓ EMPRESARIAL INTEGRADA

Acompanyem a les cooperatives, empreses i entitats al compliment de les obligacions comptables, fiscals i laborals integrant la informació de l’ERP. Aconseguint la visió necessària per a la creació i explotació d’informació rellevant pel seu negoci o activitat, i reduint traspassos d’informació entre aplicacions.

Facto coneix bé les necessitats de les cooperatives doncs està especialitzada en serveis de gestoria/assessoria, consultoria i formació a empreses cooperatives i organitzacions de l’economia social i solidària (ESS). Si voleu més informació del Kit digital, poseu-vos en contacte amb nosaltres a: info@facto.cat