Scroll Top
Sectors

Coneix els sectors en els quals aportem valor amb la nostre experiència i especialització.

Compromeses amb el creixement sostenible i l'impacte social positiu

Oferim serveis de qualitat, innovació i transformació digital en Economia Social i Solidària, gestió empresarial i entitats públiques, emprenedoria i projectes d’habitatge.

ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

Oferim serveis de gestió empresarial per entitats públiques, acompanyament en matèria de licitacions i desenvolupament local, entre altres.

ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA

Acompanyem, gestionem i formem associacions, cooperatives, fundacions i societats laborals en processos de creació i consolidació.

CENTRES UNIVERSITARIS

Formem part de la Càtedra d’Economia Social UPF Tecnocampus, i col·laborem amb altres centres educatius per a acostar l’economia social a les noves generacions

EMPRENEDORIA I EMPRESA

Ajudem les persones emprenedores a convertir les seves idees en negocis viables i els assessorem en els tràmits necessaris per a posar-los en marxa el seu projecte.

HABITATGE I TRANSICIÓ ENERGÈTICA

Brindem serveis d’assessorament en projectes de habitatge i transició energètica, des de la cerca del millor model legal per al projecte fins al seguiment econòmic i financer d’aquest.

TECNOLOGIA

Oferim una àmplia gamma de serveis, des de la consultoria estratègica fins a la implementació de solucions tecnològiques avançades, per a ajudar a les organitzacions a adaptar-se a la transformació digital.

qualitat, innovació i transformació digital
a nivell català, estatal i europeu.

A Facto Cooperativa SCCLP, treballem en estreta col·laboració amb vosaltres per a ajudar-vos a aconseguir els vostres objectius i contribuir al creixement sostenible de les empreses i organitzacions. El nostre compromís amb els valors de l’Economia Social i Solidària és el que ens diferencia i ens permet generar un impacte social positiu en totes les nostres activitats.

ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA

Som experts en les entitats i empreses vinculades al món de l’Economia Social. Aquelles que basen els seu projectes en els valors d’autoajuda, democràcia interna i equitat.

Acompanyem, gestionem i formem associacions, cooperatives, fundacions i societats laborals en processos de creació i consolidació oferint tots els serveis disponibles per Facto, amb un enfoc d’especialització a l’Economia Social i Solidària.

ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

La nostra àmplia experiència professional es reflecteix en el sector públic, on ens enfoquem a millorar la gestió i promoure els valors socials.

Oferim serveis com la gestió d’empreses i entitats públiques, acompanyament als òrguens de contractació en matèria de licitacions, desenvolupament local i comunitari, i implementació de serveis públics en emprenedoria i ocupació. A Facto creiem en les col·laboracions públic-privades com a instrument de transformació des de la gestió dels recursos públics.

CENTRES UNIVERSITARIS

A Facto pensem que la innovació social passa per un model d’intercooperació de quàdruple hélice on empresa privada, comunitat i administració pública col.labora estretament amb el sistema educatiu.

Per això, formem part de la Càtedra d’Economia Social UPF Tecnocampus on impartim formacions i col.laborem en el disseny de les jornades d’innovació per tal de fomentar la co-creació de solucions a través d’una economia col.laborativa i amb impacte positiu.

Igualment, col.laborem amb centres educatius per apropar l’economia social als i les joves alumnes, per tal de sensibilitzar les noves generacions en economia productiva i reproductiva, resolent problemes socials a través de la col.laboració i el pensament crític.

EMPRENEDORIA I EMPRESA

Creiem que l’emprenedoria és clau per al creixement econòmic i social, i per això ens enfoquem a brindar serveis d’assessorament i acompanyament a les persones emprenedores.

Oferim una àmplia gamma de serveis per a fer-vos costat en cada etapa del vostre projecte, des de la conceptualització i la definició del model de negoci, fins a l’elaboració del pla de negocis, la cerca de finançament i la implementació d’estratègies per al llançament i creixement del mateix.

El nostre enfocament és personalitzat i adaptat a les vostres necessitats i característiques, i comptem amb un equip de professionals experts en diverses àrees, com el màrqueting, finances, legal, recursos humans, entre altres.

A més, ens assegurem de proporcionar-vos les eines i habilitats necessàries per a desenvolupar el vostre negoci de manera sostenible, incloent-hi la formació en àrees clau com la gestió empresarial, l’estratègia digital i la innovació.

En definitiva, el nostre objectiu és secundar i empoderar a les persones emprenedores en la creació i desenvolupament de negocis sostenibles i reeixits, contribuint així al creixement econòmic i social de la comunitat.

HABITATGE I TRANSICIÓ ENERGÈTICA

El nostre equip de professionals brinda assessorament legal personalitzat per a cada projecte d’habitatge i de transició energètica, buscant la millor modalitat legal per a cada grup.

En el cas de l’habitatge, guiem en el procés de finançament, adquisició de terrenys i tramitació de llicències.

A més, desenvolupem estratègies i fem seguiment econòmic i financer, des de l’elaboració de pre-estudis fins a estudis complets que contemplen diverses vies de finançament i capitalització. També fem seguiment pressupostari de l’execució del projecte, la direcció financera i seguiment d’auditories.

TECNOLOGIA

En un món on la transformació digital és clau per a l’èxit de les organitzacions, a Facto ens hem compromès a ser el company ideal d’aquelles que busqueu innovar. A través d’una estratègia que combina formació, divulgació i coneixement tècnic, el nostre objectiu és proporcionar-vos les eines i aprenentatges necessaris per a enfrontar els reptes actuals del món digital.

A Facto ens dediquem a ajudar les organitzacions a adaptar-se als canvis, millorar la seva eficiència i augmentar la seva competitivitat. Per a aconseguir-ho, oferim una àmplia gamma de serveis en el camp de la transformació digital, des de la consultoria estratègica fins a la implementació de solucions tecnològiques avançades, passant per la formació i el suport tècnic continu. A més, estem desenvolupant projectes propis de transformació digital; des d’eines de control empresarial fins a la plataforma de recerca d’oportunitats Up me up!

En resum, estem compromesos amb la transformació digital de les organitzacions, i el nostre enfocament pràctic i eficaç ens permet ser el millor aliat en aquest procés.