Scroll Top
EL NOSTRE EQUIP

Tenim la missió d’acompanyar-vos en tot el que necessiteu; per agilitzar-vos processos, per consolidar-vos i per ajudar-vos a créixer.

COMPROMESOS AMB L’ESS

El nostre equip està format per persones expertes en economia social i solidària, així com en consultoria empresarial, gestió econòmica i formació en les nostres àrees d’expertesa.

A més, valorem la diversitat i la inclusió, i ens esforcem per crear un entorn de treball col·laboratiu i respectuós.

Experiència
Compromís amb els valors de l’ESS
Enfocament personalitzat
Treball en equip
equip_ordenador_02
almudena_almagro
ALMUDENA ALMAGRO VARGAS

Tècnica especialista en tràmits jurídics

Soc Almudena Almagro, diplomada en Ciències Jurídiques per la U.N.E.D. Tinc experiència pròpia com emprenedora al sector de serveis. He treballat vuit anys com a oficial de notaria i també com a tècnica jurista en diferents despatxos legals.

Dins de la cooperativa, treballo a l’àrea de gestoria com a tècnica especialista en tramitació jurídica. Les meves principals tasques són redactar contractes societaris, estatuts, constitucions i dissolucions d’entitats i mercantils, així com interpretar i assessorar en relació a qualsevol altre document de caire jurídic.

Ara que ja em coneixeu, resto a la vostra disposició per acompanyar-vos i assessorar-vos en tot allò relacionat amb la meva especialitat.

Aroa Santiso Vaca

Suport a l’administració

Sóc l’Aroa, graduada en Administració i Finances. A Facto, em dedico a donar suport a l’àrea de consultoria en tasques administratives. El que m’encanta d’aquesta feina és que estic envoltada de grans professionals, dels quals aprenc constantment, el que em permet créixer tant a nivell professional com personal.
aroa_santiso_vaca
carlos_parra
Carlos Parra Ortiz
Tècnic del Departament Laboral

Sóc Carlos Parra, llicenciat en Relacions Laborals. Com a especialista en aquesta àrea, m’encarrego de fer diferents tasques que poden ser de gran utilitat per a la teva empresa. Entre elles, destaco la tramitació d’altes i baixes de treballadors en la Seguretat Social, la confecció de contractes i nòmines utilitzant el programa A3, l’enviament de les declaracions de la Seguretat Social a través de l’aplicació SILTRA, i la presentació trimestral i anual dels models 111 i 190, respectivament.

Si necessites ajuda amb qualsevol qüestió laboral, no dubtis a posar-te en contacte amb mi a través del correu electrònic. Estaré encantat de poder ajudar-te.

Edgar Expósito Cherp

Assessor comptable – fiscal

Sóc l’Edgar Expósito, graduat en Administració i direcció d’empreses per la UB i Màster en Direcció d’empreses per la UOC. Dins la cooperativa, les meves funcions són assessorar i donar suport personalitzat en les àrees comptable i fiscal tot buscant la millor manera de resoldre els vostres dubtes o problemes. Com sempre estaré a la vostra disposició pel que necessiteu.
edgar_exposito
eduard_blasco
EDUARD BLASCO LANGA​

Tècnic de projectes i consultor

Sóc Llicenciat en Economia, Postgrau en Gestió de Cooperatives i empreses d’Economia Social i Solidària i Màster en Desenvolupament Econòmic i Cooperació Internacional.

A Facto, formo part de l’equip que dóna suport al programa Amunt Persianes.

Elena Delgado Prades

Responsable del Departament Laboral

Sóc la Elena Delgado, Diplomada en Relacions Laborals a la Universitat de Barcelona.

Estic especialitzada en l’àmbit laboral i Seguretat Social i la meva activitat professional principalment es l’assessorament sociolaboral en les organitzacions de l’ESS.

elena_delgado_prades
Joan_Martinez_BN
JOAN MARTÍNEZ FERNÁNDEZ​

Responsable estratègia i creixement – Consultor jurídic i laboral

Sóc Joan Martínez, consultor i formador en l’àmbit de l’organització i el treball. Graduat en Dret i diplomat en Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona.

A Facto m’encarrego de les relacions jurídiques i laborals entre les persones i les empreses.
Judith Mora Tosquella

Consultora econòmica

Sóc la Judith Mora, graduada en ADE i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i postgraduada en Cooperativisme i ESS per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Formo part de l’equip de consultoria econòmica de Facto, assessorant i formant a col·lectius emprenedors i organitzacions de l’ESS que volen enfortir la seva estructura econòmica i financera i a administracions públiques que aposten per una compra pública responsable.

E-mail: jmora@facto.cat

judith_mora_ok
laura_rafecas_baques
Laura Rafecas Baqués

Consultora especialitzada en Contractació Pública i Projectes

Sóc la Laura, Llicenciada en Sociologia i diplomada en Ciències empresarials. També m’he format en ESS i en direcció d’empreses.

A Facto acompanyo a projectes de diferents àmbits de l’ESS perquè puguin presentar-se a licitacions públiques. També ajudo a les administracions per a la incorporació de clàusules socials i la Compra Pública Responsable.

Mar Marco Navarro

Consultora en subvencions i projectes

Sóc la Mar Marco, graduada en Administració d’Empreses i Turisme per la Universitat d’Alacant i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona.

A Facto m’encarrego de l’àrea de finançament públic, com a consultora en subvencions i projectes.
mar_marco_navarro
maria_misfud_fons
Maria Mifsud Fons

Tècnica d’acompanyaments i formació de Coop Maresme

Sóc la Maria Mifsud, graduada en Economia per la Universitat de València i Màster en Economia Internacional i Desenvolupament per la Universitat Complutense de Madrid.

A Facto, formo part del projecte Coop Maresme com a tècnica d’acompanyaments i formació, oferint assessorament per a la creació de nous projectes de l’Economia Social i Solidària i per a la consolidació i enfortiment dels ja existents.

MARIA DEL MAR OLIVA PRADO

Responsable del Departament administratiu – facturació

Sóc la Mar Oliva, titulada amb un doble grau superior d’Administració i Finances i Assistència a la direcció. Actualment, dins de la cooperativa, m’encarrego de l’àrea administrativa i de la facturació de Facto.

Em podeu trobar al telèfon general per resoldre qualsevol dubte. Estaré encantada d’ajudar-vos!

mar_oliva_prado
marc_vilanova
Marc Vilanova Fernàndez

Consultor en finançament i contractació pública

Soc el Marc Vilanova, llicenciat en Sociologia per la Universitat de Barcelona i amb formació especialitzada en finançament públic i contractació pública. Tinc més de quinze anys d’experiència com a gestor d’organitzacions, direcció, recerca de finançament i assessor per a administracions públiques.

A Facto, des de l’àrea de contractació pública, assessoro i formo a entitats, empreses i administracions en processos de contractació pública, per fomentar la Compra Pública Responsable.
Marta Vilarroya Altimira

Tècnica assessora comptable i fiscal

Sóc Marta Vilarroya Altimira, graduada en Finances i Comptabilitat.

Com a assessora comptable-fiscal, m’encarrego de portar la comptabilitat diària dels clients, presentar els impostos, realitzar tràmits amb les administracions públiques i brindar assessorament. Si necessites ajuda o tens algun dubte, no dubtis a contactar amb mi.

marta_vilarroya
Meritxell_N
Meritxell Naranjo Mora

Responsable de Màrqueting i Comunicació

Tinc estudis superiors en direcció cinematogràfica cursats al CECC i un grau superior en disseny gràfic i multimèdia a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella. També compto amb formació en màrqueting i comunicació, doblatge, edició de so (Pro Tools, Logic Pro), edició d’imatge (Photoshop, Illustrator), edició, animació i postproducció audiovisual (Premiere, After effects, Character Animator), disseny editorial (InDesign) i CMS (WordPress).

La meva tasca a Facto és la de portar a terme la producció de les creativitats i els continguts gràfics digitals enfocats al màrqueting i la formació, la creació de webs i audiovisuals publicitaris, creació de cursos e-Learning, la gestió i administració de les xarxes socials i, principalment, la comesa de desenvolupar i gestionar l’estratègia de comunicació de la cooperativa.
Miriam Romero Ortega

Consultora econòmica

Sóc Miriam Romero diplomada en Ciències Empresarials a la UPF, especialitzada en control de gestió a l’IDEC i en Cooperació Internacional a Setem, i formada en Coaching Integratiu.

Les meves funcions a Facto és acompanyar a empreses de l’economia social solidària en la seva creació, consolidació i viabilitat econòmica financera. Els acompanyaments són sessions individualitzades específiques per cada entitat o formacions grupals. També participo amb altres partners en la gestió i disseny de projectes de nova creació per generar impacte dins de l’Economia Social i Solidària.

miriam_romero
montse_framis
Montse Framis Abella

Equip Atenció La InnoBAdora i Consultora en RSC

Sóc llicenciada en Sociologia aplicada, Auditor SA-8000, Màster en Responsabilitat Social d’Empresa per la UOC. Formació en GRI4 i sistemes integrats de gestió. Tinc més de vint anys d’experiència en acompanyar entitats i projectes d’economia sostenible, responsabilitat social, consum responsable i mercat social.

A Facto assessoro en innovació socioeconòmica les entitats de La InnoBAdora+ de Barcelona Activa, un coworking de start-ups de l’economia social i solidària. I en projectes de responsabilitat social corporativa.

Noelia Núñez de Arenas Abad

Tècnica laboral

Soc Noelia, tècnica i assessora del Departament Laboral de Facto. Estic diplomada en Ciències Empresarials amb especialització en Recursos Humans i, entre les meves funcions, destaca l’acompanyament en la gestió de la contractació de treballadores i sòcies, així com l’elaboració de contractes, nòmines, assegurances socials i tràmits davant la Tresoreria General de la Seguretat Social.

Si necessites ajuda en algun aspecte laboral, no dubtis a posar-te en contacte amb mi. Estaré encantada de poder ajudar-te en tot el que necessitis.

noelia_nunez_arenas
oriol_martin_BN
Oriol Martín Àlvarez

Responsable de l’àrea de consultoria i consultor econòmic

Sóc l’Oriol Martín, graduat en Economia per la Universitat de Barcelona i Màster en Cooperativisme i Gestió Socioempresarial per la Universitat de Mondragon.

Actualment, dins de la cooperativa, m’encarrego de l’àrea de consultoria i d’acompanyar projectes en creació o consolidació que tenen necessitats financeres. Em podeu trobar de camí entre Barcelona i Vilanova i la Geltrú per allò que necessiteu.
Pau Serrat Pagespetit

Responsable d’operacions i consolidació – Consultor econòmic

Sóc en Pau Serrat, un professional multidisciplinari amb més de 9 anys d’experiència en el sector del desenvolupament de negocis. Vaig estudiar Ciències Econòmiques a la Universitat Pompeu Fabra i tinc un postgrau en Transformació Digital de les Organitzacions per la BSM.

Com a consultor de negocis, m’apassiona ajudar les empreses d’economia social a assolir els seus objectius i a fer un impacte positiu a la societat. Tinc àmplies habilitats, incloent la gestió de projectes, l’anàlisi de dades, el disseny de models de negoci i la creativitat, i puc donar formació i implementar plans de transformació digital, des del màrqueting fins a la digitalització de processos.

pau_serrat_pagespetit_ok
paula_provisional_ok
Paula Bolzani Prunés

Consultora i Formadora en Màrqueting

Sóc una professional del màrqueting i les vendes amb postgraus en Màrqueting Digital i Direcció de RRHH, amb més de vint anys d’experiència en l’àmbit de la comercialització i la formació i els últims deu anys com a emprenedora en diversos projectes.

A Facto m’encarrego de crear i impartir contingut formatiu i fer consultoria i acompanyaments. M’apassiona aprendre, crear i compartir coneixement!

Estic aquí per ajudar-vos a planificar i executar l’estratègia de màrqueting i les accions comercials del vostre projecte o emprenedoria.
Rita Faustino

Tècnica en emprenedoria

Sóc la Rita, graduada en Sociologia i màster en Recerca en Educació, especialitat en desigualtats (UAB).

A FACTO formo part de l’equip que dissenya i dóna formacions destinades a persones emprenedores, entitats i organitzacions interessades a apropar-se al món de l’economia social, desenvolupar nous projectes, o enfortir aspectes claus per la viabilitat de les empreses constituïdes.

La major part de la jornada acompanyo projectes d’economia social en fase d’emprenedoria dintre del servei SAESS del Centre d’Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa.

rita_faustino_02
silvia_cotan
Silvia Cotán Barceló

Assessora fiscal – comptable

Sóc la Silvia Cotán, assessora fiscal i comptable titulada en Administració i Finances amb més de 10 anys d’experiència. 

La meva funció és assessorar entitats i empreses en l’àrea fiscal i comptable de Facto. El que més m’agrada de la meva feina és el tracte directe i personalitzat amb els clients.

Susana Poblador Fernández

Assessora d’empresa integrada en el servei SAESS de Barcelona Activa

Sóc Susana Poblador, llicenciada en Historia, master en gestió i comunicación de empreses d’economia social i mediadora comunitària.

Dins de la cooperativa m’encarrego de l’assessorament a empreses del SAESS (Servei a Empreses d’Economia Social i Solidària de Barcelona Activa).

Em podeu trobar al correo assessoramentess@barcelonactiva.cat per demanar assessormanet, concertant una primera visita.

susana_poblador
susana_ramos
Susana Ramos Centella

Responsable de l’àrea de projectes i formació – Consultora en RSE

Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i postgraduada en Gestió de la RSE per la Barcelona School of Management (BSM-UPF), l’entusiasme per participar de projectes amb creació de valor compartit m’ha portat a assessorar entitats de l’Economia Social i Solidària (ESS) en procés de consolidació i recerca de finançament, així com gestionar programes de desenvolupament socioeconòmic a nivell nacional i internacional a Catalunya, l’Unió Europea, Canadà i els Estats Units. D’esperit curiós i aventurer, m’apassiona viatjar i conéixer altres cultures.

A Facto, he pogut aplicar aquesta visió global per resoldre necessitats locals i desenvolupar el meu vessant organitzatiu i estratègic. Actualment em trobareu responsabilitzant-me de l’àrea de projectes i formació de la cooperativa i contribuint a una economia més responsable i solidària.
T’agradaria unir-te a l’equip de Facto?

T’apassiona l’Economia Social i Solidària? Vols formar part d’un equip dinàmic i compromès amb la sostenibilitat i l’impacte social positiu?

A Facto Cooperativa SCCLP, estem buscant persones amb talent i passió per la gestió econòmica i la consultoria empresarial basada en els valors de l’Economia Social i Solidària. El nostre equip es dedica a brindar serveis de qualitat, contribuint a la transformació de l’economia cap a un model més just i sostenible.

Si t’identifiques amb els nostres valors i objectius, uneix-te a nosaltres!