Scroll Top
Segueix les
últimes notícies.

Explorant el món de l’economia des d’una perspectiva social i solidària. Unint forces per a construir un futur més equitatiu i sostenible.

subvencions_web
Servei de subvencions

Coneixeu les subvencions que s’adapten a les necessitats reals de la vostra organització? 🚀

Si esteu buscant noves subvencions, des de Facto, us ho posem ben fàcil.
Amb la nostra expertesa dins del sector, hem dissenyat un Butlletí de Subvencions perquè pugueu estar al dia de les noves oportunitats per a la vostra organització.

upmeuo_bruixit
Up me Up, noves funcionalitats

Up me Up, la plataforma que ha estat connectant talent amb empreses dins de l’Economia Social i Solidària, ara s’expandeix més enllà de les seves funcions originals. Gràcies al suport i al finançament del programa BruixIT de la Generalitat de Catalunya, introduïm dues noves funcionalitats destinades a enriquir encara més la nostra comunitat: un espai dedicat a l’emprenedoria i un sistema de xat entre usuàries.

gresodi_rural_02
Uneix-te al moviment GRESODI

Ets una persona innovadora i compromesa amb una visió de futur més sostenible? Estàs decidida a marcar la diferència amb solucions innovadores verdes i/o digitals? Podrien les teves idees empoderar a les comunitats rurals i liderar el camí cap a un futur més inclusiu i sostenible? Si és així, el projecte GRESODI és la teva plataforma per a convertir aquestes visions en realitat.