Scroll Top
UNEIX-TE AL MOVIMENT GRESODI
CONVOCATÒRIA OBERTA PER A PROPOSTES D’EMPRENEDORIA SOCIAL

Innova per a un futur més verd i digital en les comunitats rurals

VOLS Unir-te al Moviment GRESODI?

Ets una persona innovadora i compromesa amb una visió de futur més sostenible? Estàs decidida a marcar la diferència amb solucions innovadores verdes i/o digitals? Podrien les teves idees empoderar a les comunitats rurals i liderar el camí cap a un futur més inclusiu i sostenible? 

Si és així, el projecte GRESODI és la teva plataforma per a convertir aquestes visions en realitat.

 
Objectiu de la convocatòria

El projecte GRESODI es dedica a fomentar l’emprenedoria social que aprofita les innovacions verdes i digitals per a revitalitzar les economies rurals, garantint un creixement sostenible. En el marc de la convocatòria, es seleccionaran 15 equips (5 projectes per país) per a participar en un programa d’incubació.

Les persones sol·licitants que siguin seleccionades rebran un paquet de suport que inclou:

 • Programa de formació: 6 sessions formatives en emprenedoria social enfocades a la innovació social, verda i digital dels projectes.
 • Sessions individuals d’acompanyament: beneficia’t d’almenys tres sessions d’acompanyament (coaching) dirigides per a obtenir assessorament individualitzat i coneixements de persones expertes.
 • Val digital/verd de servei: les iniciatives seleccionades rebran un val de 1000 EUR, que es podrà utilitzar per a serveis de digitalització o millora ecològica del vostre model de negoci.
 • Oportunitats d’intercanvi i col·laboració internacionals: amplia la teva xarxa i coneix a altres persones i iniciatives de l’ESS europea a les regions associades d’Hongria (Borsod-Abaúj-Zemplén) i d’Àustria (Estiria).
 • Concurs internacional de presentació de vídeos: una de les 15 iniciatives incubades al programa serà seleccionada per a una visita d’estudi en una de les regions associades de la seva elecció.
 
Qui ha de presentar sol·licitud?
 • Persones emprenedores que vulguin emprendre dins de l’ESS.
 • Entitats i empreses de l’ESS ja en funcionament.
 • Iniciatives i empreses centrades en innovacions sostenibles i digitals i/o que tinguin un impacte social positiu (totes formes jurídiques).

Aquesta convocatòria anima especialment a les microempreses, dones emprenedores i  a les persones i entitats que operen en àrees rurals a presentar-se.

Àmbit territorial: Àustria (Estiria), Hongria (Borsod-Abaúj-Zemplén), Catalunya (Catalunya Central i Ponent)

Nombre previst de projectes incubats: 15 (5 per país)

Inici del procediment de sol·licitud:

 • Àustria: 1 de febrer de 2024
 • Hongria: 5 de març de 2024
 • Espanya: 19 de març de 2024
ETAPES
GRESODI

Etapa 1 – Impact Lab (Laboratori d’Impacte)

Refina les teves idees en un taller de 3 hores amb un enfocament en la incorporació de sostenibilitat, innovació verda i digital en els teus models de negoci social. Aquest laboratori ofereix un espai col·laboratiu per a elaborar i millorar els teus conceptes, assegurant que s’alineen amb les necessitats actuals i la direcció futura de l’emprenedoria social.

Inscriu-te aquí a l’Impact Lab!

Etapa 2 – Bootcamp (Formació d’Impacte)

En aquest Bootcamp immersiu (3×5 hores) junt amb el nostre equip de formació, desenvoluparàs el teu model de negoci social. Discutirem la creació de valor, lliurament i potencial d’impacte del teu projecte o empresa d’Economia Social i Solidària.

Etapa 3 – Sol·licitud per al programa d’incubació

Presenta la teva sol·licitud al nostre programa d’incubació de 12 mesos enviant la teva proposta de model de negoci amb impacte social i fes el primer pas per a convertir-te en emprenedora social d’impacte!
Data límit per a la sol·licitud i el lliurament:
 • Àustria: 7 d’abril de 2024
 • Hongria: 10 de juny de 2024
 • Catalunya: 21 de juny de 2024
  Data d’inici del programa d’incubació: 
 • Àustria: 1 de maig de 2024
 • Hongria: 1 d’agost de 2024
 • Catalunya: 1 de setembre de 2024
  Durada de la incubació del projecte: 12 mesos
Dades de contacte:
Per a obtenir informació addicional o realitzar consultes, contacteu amb nosaltres. A Hongria: A Àustria: A Catalunya: Podeu descarregar la guia completa de sol·licitud que proporciona informació detallada i orientació sobre el procés de sol·licitud i selecció. 

Projecte impulsat per: