Scroll Top
SERVEI DE SUBVENCIONS PER LA CONVOCATÒRIA 2023 DE L’ENFORTIM
Estarem al vostre costat des del principi del projecte, facilitant-vos el seguiment i la justificació per a una gestió eficaç de la subvenció.

SERVEI DE SUBVENCIONS PER LA CONVOCATÒRIA 2023 DE L’ENFORTIM

El 3 de juliol passat es va publicar la resolució provisional de la convocatòria 2023 de les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a l’enfortiment de l’economia social i solidària i per la intercooperació en l’estratègia #ESSBCN2030

Per a aquelles entitats que heu estat proposades com a beneficiàries, especialment aquelles que us heu presentat dins de l’àmbit temàtic A, enfocat a l’enfortiment (creació i consolidació) d’entitats d’ESS i, més concretament, les modalitats Aa, Ab i Ad, ens agradaria recordar-vos que els nostres serveis de consultoria són considerats despeses subvencionables dins d’aquesta convocatòria. A continuació, us detallem els tipus de serveis que poden adequar-se a les vostres necessitats.

Què podem fer per vosaltres?  

  • Consultoria jurídica.
  • Consultoria econòmica per l’elaboració de pla d’empresa i viabilitat o de plans de consolidació econòmica.
  • Consultoria en comercialització i màrqueting empresarial.
  • Consultoria en processos d’organització i treball.
  • Consultoria en digitalització.
  • Recerca i planificació estratègica de finançament públic.
  • Formació en consolidació empresarial (veure catàleg).

A més, si contracteu el nostre servei de subvencions, us acompanyarem per a establir una estratègia inicial de seguiment i justificació que us facilitarà la gestió de la subvenció des del principi del projecte. Això us permetrà recopilar la documentació justificativa de manera més eficient, fer un seguiment adequat del pressupost i detectar possibles desviacions a temps. Amb aquest suport, podreu garantir una utilització efectiva i transparent dels fons subvencionats.

Per a qualsevol consulta o més informació, estem a la vostra disposició: