Scroll Top
SAESS, EL SERVEI D’ASSESSORAMENT EN ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA
Barcelona Activa impulsa aquest servei d’assessorament que t’acompanyarà i et donarà els recursos necessaris per estructurar i enfortir el teu projecte d’Economia Social i Solidària (ESS).

SAESS, EL SERVEI D’ASSESSORAMENT EN ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA

Barcelona Activa impulsa aquest servei d’assessorament que t’acompanyarà i et donarà els recursos necessaris per estructurar i enfortir el teu projecte d’Economia Social i Solidària (ESS).

Cada cop som més persones les que liderem projectes amb un impacte social positiu, per això, Barcelona Activa posa en marxa aquest programa que compta amb dues assessores de l’equip de Facto.

T’ajudarem en el finançament, la digitalització, màrqueting i comunicació, models de gestió, organització interna (resolució de conflictes, cures de l’equip, etc.), organització del treball i les tasques, ajudes econòmiques, informació jurídica i fiscal, entre altres. En conclusió, t’ajudarem a orientar el teu projecte cap al futur amb una visió experta.

 

 

Enguany, el programa d’assessorament posa el focus en una redefinició estratègica del negoci que el faci resistent enfront la crisi generada pel COVID-19.

Per tant, si tens una organització o empresa i vols accedir a aquest servei d’assessorament en economia social i solidària ja ho pots fer a la pàgina referent del SAESS a Barcelona Activa, a través del formular-hi que hi trobaràs clicant a “DEMANA EL SERVEI”.

Una vegada sol·licitat, se us cridarà per a concertar una primera reunió de diagnòstic que ens ajudarà a conèixer les vostres necessitats. A continuació, establirem un pla de treball per aconseguir els teus objectius amb els acompanyaments de persones expertes i les formacions necessàries.

T’esperem amb moltes ganes de conèixer el teu projecte!