Scroll Top
RESONATE; LA PRIMERA EXPERIÈNCIA DE FACTO A EUROPA!
Donem per finalitzat l’interrail i la nostra primera experiència a Europa que es va iniciar el 2020!

RESONATE; LA PRIMERA EXPERIÈNCIA DE FACTO A EUROPA!

 
Donem per finalitzat l’interrail i la nostra primera experiència a Europa que es va iniciar el 2020!

Durant la setmana del 13 de juny vam rebre els nostres partners europeus, la Fondazione Giacomo Brodolini de Milà, Itàlia, i la Social Business Hub Styria, de Graz, Àustria, i vam gaudir d’una agenda plena d’activitats on hi van participar i col·laborar molts agents i entitats de l’ESS del territori. Juntament amb els nostres partners vam poder profunditzar amb l’ecosistema territorial, compartir experiències i debatre entorn la formació dirigida a adults i el vincle amb els stakeholders.

Amb aquesta trobada, donem per finalitzat l’interrail i la nostra primera experiència a Europa que va començar el 2020.

Després de la ressaca emocional, podem dir que estem molt contentes de tot el que hem viscut des de l’enlairament del projecte.

Ens costa resumir tot el que ens ha aportat tant a nivell personal com professional participar al Resonate. Però per no fer una llista llarguíssima, ens quedem amb tres idees principals: enxarxament, aprenentatge col·lectiu i inspiració.

Aquesta aventura ens ha servit com a tret de sortida i ens ha despertat les ganes de seguir treballant en aquesta línia. Des de Facto, aprofitarem les portes que se’ns han obert per seguir desenvolupant nous projectes europeus!