Scroll Top
​​TOT EL QUE NECESSITES SABER SOBRE ESS MÉS A PROP QUE MAI
A Facto ens trobem en la fase final de desenvolupament de la nostra plataforma de formació en línia.

​​Tot el que necessites saber sobre ESS més a prop que mai

A punt de publicar la nostra pròpia plataforma de formació en línia!

LA REVOLUCIÓ DE L’e-LEARNING

L’avenç d’algunes tecnologies que permeten una experiència de l’usuari d’internet molt més sensorial i complerta han fet possible la gamificació i altres eines per afavorir l’aprenentatge i la interacció entre formadores i alumnes.

Com bé sabem l’e-Learning ha revolucionat el món de l’educació i la formació contínua i per aquest motiu, a Facto, estem a punt de publicar la nostra pròpia plataforma de formació en línia.

L’estrenarem amb dos cursos: un sobre el Customer Relationship Management (CRM) i un altre sobre economia feminista. Tots dos cursos estan dissenyats per ampliar els vostres coneixements i potenciar les vostres habilitats en àrees clau per a fer front al nostre món canviant.

L’e-Learning no és nou, però des de la pandèmia de la COVID 19 ha registrat un creixement significatiu, sustentat en l’increment d’usuàries d’internet, als canvis a nivell de consum de continguts i al mercat laboral.

L’avenç d’algunes tecnologies que permeten una experiència de l’usuari d’internet molt més sensorial i complerta han fet possible la gamificació i altres eines per afavorir l’aprenentatge i la interacció  entre formadores i alumnes.

Però abans de submergir-nos en els detalls dels nostres cursos, ens agradaria destacar alguns dels beneficis de l’e-Learning. 

Amb l’e-Learning, teniu la llibertat de triar quan i on estudiar. Podeu adaptar l’aprenentatge al vostre estil de vida i compromisos personals. Teniu una feina a temps complet? Responsabilitats familiars? No hi ha problema! Els nostres cursos estan disponibles les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Aprenentatge quan i a on vulgueu.

D’aquesta forma guanyareu autonomia i podreu decidir el ritme al qual avanceu i quins aspectes voleu aprofundir. 

I encara que l’aprenentatge en línia ofereix una experiència individualitzada, això no significa que estigueu soles. La nostra plataforma comptarà amb una comunitat activa, on podreu interactuar amb altres estudiants i professionals d’idees afins.

Ara que hem tractat els beneficis de la metodologia de l’e-Learning,  volem  presentar-vos els dos cursos que aviat estaran disponibles a la nostra plataforma.

El primer és una càpsula general sobre Customer Relationship Management (CRM), o com gestionar la relació amb els clients d’una empresa o organització, una estratègia essencial per a l’èxit empresarial a l’era digital. 

Aprendreu com gestionar eficaçment les relacions amb els clients, automatitzar tasques de màrqueting, atraure clients potencials, millorar la conversió i optimitzar la satisfacció i la fidelització. Els nostres experts en CRM han dissenyat els continguts perquè pugueu conèixer i valorar les diferents solucions de CRM existents al mercat i com escollir-ne la més adequada a les vostres necessitats. També trobareu contingut relacionat amb el procés d’implantació d’un CRM i altres coneixements necessaris per aprofitar al màxim aquesta valuosa eina.

El segon curs tracta sobre economia feminista, un tema cada vegada més rellevant en el panorama actual. A través d’aquest curs, descobrireu com el feminisme i l’economia poden anar de la mà per promoure una societat més equitativa i justa. Aprendreu sobre els conceptes clau de l’economia feminista, les desigualtats de gènere en l’àmbit econòmic i les formes de construir un futur més inclusiu. Aquest curs és una oportunitat única per ampliar la vostra perspectiva i contribuir a un canvi positiu!

A Facto creiem en la importància d’estar sempre actualitzades i adquirir noves habilitats en un entorn tan dinàmic i desafiant. Per això ens hem capbussat en l’aventura de comptar amb una plataforma pròpia d’e-Learning, que, junt amb els cursos que us hem presentat, ha estat possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona dins del marc de la subvenció d’Enfortim l’ESS ‘22.

Estigueu atentes a les properes comunicacions, on us proporcionarem més detalls sobre els cursos i com inscriure-us. Perquè, com bé diuen, el coneixement és poder i l’e-Learning pot ser la clau per obrir les portes cap a un futur ple d’oportunitats. 

Seguim aprenent i creixent juntes?

Projecte finançat per: