Scroll Top
Servei d’Assessorament en Economia Social i Solidària  (SAESS)
Assessorament personalitzat per l’ESS enfocat a acompanyar-vos en els vostres dubtes i necessitats de desenvolupament socioempresarial i organitzatiu.

Servei d’Assessorament en Economia Social i Solidària (SAESS)

Oferim un servei d’assessorament personalitzat per l’ESS enfocat a acompanyar-vos en els vostres dubtes i necessitats de desenvolupament socioempresarial i organitzatiu.

El servei va dirigit a organitzacions i projectes de l’ESS amb impacte social positiu que posen les necessitats de les persones com a prioritat, que treballen amb valors participatius i que siguin o vulguin esdevenir formes jurídiques amb governança col·lectiva.

NOVETATS DEL SERVEI

Vies de contacte més àgils

Per tal d’adaptar-nos a la situació de tothom, oferim la possibilitat de rebre assessorament virtual, consulta telefònica o atenció presencial (amb cita prèvia), segons les vostres necessitats i preferències.

Equip ampliat

Hem incorporat a l’equip persones assessores especialitzades en ESS i en diverses àrees i sectors. Professionals que et guiaran per tal de buscar i sol·licitar finançament, en dubtes fiscals, especialistes en màrqueting i digitalització, com tenir cura de l’equip i molt més.

Tutores

Que t’acompanyaran sigui per resoldre dubtes puntuals o per dissenyar un itinerari d’assessorament per assolir els vostres objectius.