Scroll Top
RESONATE (Regional Social business iNcubaATors)
Projecte europeu que té com a objectiu intercanviar coneixement i bones pràctiques relacionades amb la formació, l’acompanyament i l’assessorament d’emprenedores socials a Àustria, Itàlia i Catalunya.

Europa impulsa el projecte RESONATE per fomentar l'emprenedoria social a Àustria, Itàlia i Catalunya

El RESONATE (Regional Social business iNcubaATors), és un projecte europeu que ha tingut com a objectiu intercanviar coneixement i bones pràctiques relacionades amb la formació, l’acompanyament i l’assessorament d’emprenedores socials a Àustria, Itàlia i Catalunya.

Per Facto, ha sigut una oportunitat d’intercooperació amb les companyes de Graz, Àustria: The Social Business Club Styria (SBCS); i les companyes de Milà, Itàlia: la Fondaziones Giacomo Brodolino (FGB). Aquest projecte ens obre la porta a indagar sobre una gran diversitat de vies de finançament, avaluacions d’impacte, relacions polítiques… i explorar opcions de partenariat més enllà de la frontera catalana, estudiant els ecosistemes d’altres països. 

Ens costa resumir tot el que ens ha aportat tant a nivell personal com professional participar al Resonate. Però per no fer una llista llarguíssima, ens quedem amb tres idees principals: enxarxament, aprenentatge col·lectiu i inspiració.

Aquesta aventura ens ha servit com a tret de sortida i ens ha despertat les ganes de seguir treballant en aquesta línia. Des de Facto, aprofitarem les portes que se’ns han obert per seguir desenvolupant nous projectes europeus!