Scroll Top
GRESODI
GRESODI, és un projecte europeu que té com a objectiu augmentar la consciència sobre l’emprenedoria social i les solucions verdes i tecnològiques, especialment a les zones rurals, per fomentar noves oportunitats de treball i promoure l’acceptació de canvis en les comunitats locals.

GRESODI: Transició Verda Social i Digital a través d’iniciatives d'impacte local

GRESODI té com a objectiu augmentar la consciència sobre l’emprenedoria social i les solucions verdes i tecnològiques, especialment a les zones rurals, per fomentar noves oportunitats de treball i promoure l’acceptació de canvis en les comunitats locals.

Les iniciatives que busquen abordar reptes de la comunitat, amb el seu impacte, contribueixen positivament al creixement de l’ocupació i de les oportunitats de desenvolupament econòmic especialment per grups en situació de vulnerabilitat sòcio-econòmica. Oferir solucions d’economia circular, comerç just i tecnologies adaptades contribueix al desenvolupament de les habilitats de les persones emprenedores socials, millorant les capacitats de les persones empleades i incrementant la resiliència de l’economia local.

El projecte GRESODI desenvolupa una metodologia innovadora que provarà a petita escala per abordar reptes socials en 3 territoris, Catalunya, Àustria i Hongria, amb el focus en l’emprenedoria jove, femenina i enfocant-se en àrees rurals.

Aquest projecte pioner proporcionarà un paquet de suport a empreses socials, incloent-hi formació, mentoria, xarxes i activitats transnacionals, per promoure models de negoci socials sostenibles i digitals. Impulsat per 4 organitzacions de l’economia social europea, la Fundació Harfa (Hongria), Social Business Hub Styria (Àustria) o EX ANTE Consulting (Hongria) i Facto Cooperativa. GRESODI monitorarà l’evolució de les iniciatives incubades i mesurarà i avaluarà l’impacte de la iniciativa per finalment emetre un informe de recomanacions de política pública.

Apunta’t les dates clau dels pròxims esdeveniments:

 

Si ets una iniciativa de caràcter social o una entitat de l’ESS ja establerta i t’interessaria participar de les activitats, posa’t en contacte amb nosaltres a info@facto.cat

Descobreix més sobre GRESODI, visitant gresodi.eu i suma’t al canvi!

Mapa del projecte
QUAN I AMB QUI

DURACIÓ

De l’1 de novembre del 2023 al 31 d’octubre del 2025

PARTNERS EUROPEUS

NOTÍCIES SOBRE EL PROJECTE
gresodi_rural_02
Uneix-te al moviment GRESODI

Ets una persona innovadora i compromesa amb una visió de futur més sostenible? Estàs decidida a marcar la diferència amb solucions innovadores verdes i/o digitals? Podrien les teves idees empoderar a les comunitats rurals i liderar el camí cap a un futur més inclusiu i sostenible? Si és així, el projecte GRESODI és la teva plataforma per a convertir aquestes visions en realitat.

Projecte impulsat per: