Scroll Top
LA ‘ZONA’ CONSOLIDA UNA REVOLUCIÓ DEL CONSUM CONSCIENT
La Zona és el mercat digital impulsat per Opcions que fa possible una de les premises de l’Economia Social i Solidària, el canvi cap a un consum conscient.

LA ‘ZONA’ CONSOLIDA UNA REVOLUCIÓ DEL CONSUM CONSCIENT

La Zona és el mercat digital impulsat per Opcions que fa possible una de les premises de l’Economia Social i Solidària, el canvi cap a un consum conscient. A través de la intercooperació i el suport mutu amb Cooperatives d’aquest sector, que podran oferir serveis i productes a través de la plataforma, es fomenta un consum de proximitat, sostenible i respectuós. 

El projecte es troba en plena fase de finançament a través de la plataforma de Goteo

Com hi pots participar? 

Com a cooperativa

La zona està formada per Sòcies de Serveis, cooperatives que ofereixen els seus serveis i/o productes a través de La Zona i, a més, ofereixen avantatges als socis i sòcies de consum.  Ara mateix està en plena fase de creixement d’entitats i des de Facto no ens podíem perdre l’oportunitat d’entrar a formar-ne part. Per això, també oferirem els nostres serveis a través de la plataforma online. 

Si també ets una cooperativa, informat sobre totes les avantatges que tindrà, tant per l’entitat com per les persones que hi treballeu, oferir els vostres productes i serveis a través d’aquesta plataforma. 

Com persona consumidora

Aquesta eina neix de la necessitat d’un mercat d’aquest tipus. En conseqüència, és una eina que està especialment pensada per les persones consumidores.

Accedeix a un mercat d’alternatives sostenibles i respectuoses de forma fàcil, àgil i amb la seguretat de que el que estàs triant té un impacte positiu en el teu entorn social. Per fi, comprar per Internet d’acord amb els teus valors ja és possible.

Fase de finançament

Qualsevol persona pot ser cofinançadora del projecte ajudant en aquesta empenta inicial i beneficiant-se de les recompenses. 

 

És molt important tenir en compte l’aval de la iniciativa, ja que ve liderada des d’Opcions, cooperativa que treballa des de fa més de 20 anys, investigant, difonent i oferint avantatges i serveis perquè sigui més fàcil practicar el consum conscient.