Scroll Top
INAUGUREM L’AVENTURA D’UP ME UP A BARCELONA!
El 21 de setembre va ser un dia emocionant en la Nau Bostik de Barcelona, on vam presentar l’aplicació Up me Up.

Inaugurem l'aventura d'Up me Up a Barcelona!

I què és Up me Up?

Si encara no ho saps, Up me Up és una aplicació que connecta valors amb oportunitats laborals. Ja siguis un candidat buscant ocupació, una empresa a la recerca de talent o un projecte social a la recerca de col·laboradors, Up me Up és la teva plataforma.

El 21 de setembre va ser un dia emocionant en la Nau Bostik de Barcelona, on vam presentar l’aplicació Up me Up.

En la presentació, Juli Silvestre, Director General d’Economia Social i Solidària, Tercer Sector i Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, va compartir algunes paraules inspiradores. 


Després, el nostre company Marc Vilanova, President de facto Cooperativa SCCLP, va presentar l’aplicació. 


Posteriorment, vam tenir una taula rodona, conduïda per la Nuria Mañé, Consultora en Comunicació Social i Transformació Digital, on vàrem parlar sobre els desafiaments d’un mercat laboral socialment responsable.


En aquesta inspiradora conversa van participar Julia Rosanna Sánchez-Valverde, membre de CCOO i presidenta del Consell Nacional de Joves de Catalunya fins a 2022, Ferran Martínez, cap actual d’instal·lacions i manteniment postvenda de Azimut360 i anterior responsable de recursos humans, i Iolanda Triviño, presidenta de la comissió de Talent del 22@Network Barcelona, Districte d’Innovació de Barcelona, Fundadora del Hub d’innovació Valkiria Hub Space i del Institute for Futures IFF.

En acabat, vam tenir l’oportunitat de conèixer-nos entre els assistents i els desenvolupadors de l’aplicació, tot al ritme de la vibrant música del grup “oTra geNTe eXtraÑa“.

 


Up me Up és un projecte apassionant que va començar a Facto Cooperativa i després es va obrir a Ecooo Energia Ciutadana i a la Federació de Cooperatives i de l’Economia Social (FECOMA), totes dues cooperatives de l’ecosistema de Madrid.

Desitgem que la comunicat d’Up me Up creixi més i més, i que resulti una eina útil per enfortir i divulgar l’alternativa imparable de l’economia social i solidària.

Up me Up, more than work!