Scroll Top
FACTO COL·LABORA AMB EL FESTIVAL ‘NOSALTRES’, CULTURA COOPERATIVA, LOCAL I SEGURA
‘Nosaltres’ és el festival d’estiu que es celebra a Mataró de l’1 de juliol al 6 d’agost. Va néixer l’estiu del 2020 “com a símbol de resistència cultural per liderar la trobada post-covid” i es consolida amb aquesta segona edició sota el lema “comunitat, renaixement i resistència.

FACTO COL·LABORA AMB EL FESTIVAL ‘NOSALTRES’, CULTURA COOPERATIVA, LOCAL I SEGURA

‘Nosaltres’ és el festival d’estiu que es celebra a Mataró de l’1 de juliol al 6 d’agost. Va néixer l’estiu del 2020 “com a símbol de resistència cultural per liderar la trobada post-covid” i es consolida amb aquesta segona edició sota el lema “comunitat, renaixement i resistència.

Aquest festival és una iniciativa de Clack Audiovisuals amb la coorganització de l’Ajuntament de Mataró.

Aquesta trobada ens dona l’oportunitat per gaudir de tota mena d’actuacions de forma segura i ben a prop de casa. La programació, pensada en clau comunitària: “pretén posar en valor la diversitat i pluralitat del seu públic a través de la cultura de qualitat i amb mirada de gènere” com bé expliquen els codirectors del festival Cristina Madrid i Eloi Aymerich.

A més a més, la cooperació ha estat indispensable per dur a terme aquesta iniciativa, ja que, som 30 les entitats que ens hem unit per donar suport a l’organització d’aquest esdeveniment, convençudes de la importància d’aconteixements culturals que generen oportunitats per cooperar a nivell local.

Les entrades estan a la venta des de l’1 de maig, visita la programació i no et quedis sense les teves!