Scroll Top
VOLS SABER COM FACTO HA CONTRIBUÏT A ENFORTIR L’ESS A CATALUNYA? T’HO ENSENYEM!
Junt amb Priori Advocats, a Facto hem tingut un curs ben intens acompanyant a tota mena de projectes tant a constituir-se com a consolidar-se al programa d’Economia Social de la Generalitat de Catalunya.

VOLS SABER COM FACTO HA CONTRIBUÏT A ENFORTIR L’ESS A CATALUNYA? T’HO ENSENYEM!

 

Junt amb Priori Advocats, a Facto hem tingut un curs ben intens acompanyant a tota mena de projectes tant a constituir-se com a consolidar-se al programa d’Economia Social de la Generalitat de Catalunya, a on hem gestionat part del servei de Formació i Suport per la creació i enfortiment de l’economia social.

Aquestes són algunes dades interessants que volem compartir amb vosaltres:

Pel que fa al Suport Individual per a tècniques d’Ateneus, s’han atès 33 consultes provinents de tècniques de 6 Ateneus Cooperatius.

De totes les consultes rebudes fins ara, un 40% corresponen a cooperatives constituïdes, 40% a cooperatives de nova creació i un 20% a associacions i empreses mercantils que volen fer el viratge cap a la forma cooperativa. Cal destacar que la gran part de les consultes que ens arriben fan referència a aspectes societaris com ara els drets i deures de les persones sòcies o la tipologia de cooperativa més adient pel negoci que es vol desenvolupar.

Durant aquests mesos, també s’ha dut a terme formacions per a tècniques dels Ateneus de Catalunya en aquelles àrees on es va detectar necessitat de reciclatge professional.

En total, s’han dissenyat 36 hores de formacions ad hoc, repartides en 2 monogràfics sobre Governança i organització interna i Finançament públic i privat i en 6 sessions d’Assessorament Col·lectiu que han respost a les demandes sobre temes d’actualitat tals com la Reforma Laboral o les CEL.

Amb més de 162 persones inscrites i quasi 100 tècniques formades a dia d’avui, estem molt contentes de contribuir al reforçament de l’ecosistema cooperatiu!

Si voleu més informació, ens podeu contactar a través del nostre canal habitual info@facto.cat.