Scroll Top
ENFORTIM 2023
Si teniu una empresa o organització d’Economia Social i Solidària a Barcelona, esteu de sort! L’Ajuntament ha llançat la seva setena convocatòria per a subvencions amb un pressupost total d’1.100.000 euros per enfortir les empreses i entitats de l’ESS a la ciutat de Barcelona.
fins al 80% de finançament per al vostre projecte d'ESS!

L’Ajuntament ha llançat la seva setena convocatòria per a subvencions amb un pressupost total d’1.100.000 euros. Això significa que podeu optar a una ajuda econòmica que cobrirà fins al 80% del pressupost del vostre projecte.

L’objectiu és fomentar la cooperació i el desenvolupament d’ecosistemes cooperatius i hubs sectorials per a enfortir les empreses i organitzacions d’ESS a Barcelona. A més, també hi ha una modalitat per als projectes de cooperativisme d’habitatge en cessió d’ús en sòl privat.

Aquesta subvenció és per vosaltres si us trobeu a Barcelona i esteu en alguna d’aquestes situacions:

1Procés de creació o voluntat de crear una nova cooperativa.

2 Voleu incorporar noves línies de negoci o millorar les existents per la consolidació de la vostra entitat.

3Realitzar formacions internes per la millora de la gestió interna.

4 Implementar un ERP.

 

5 Sou una cooperativa d’habitatge (cal complir amb els requisits recollits al punt 15.C de la convocatòria).

 

Us recordem alguns dels serveis que oferim des de Facto i que s’inclouen a les diferents modalitats de la subvenció:

Si voleu constituir una cooperativa a Barcelona o ja teniu una entitat amb altra forma jurídica i us voleu transformar a cooperativa, la modalitat Aa  cobreix despeses per la posada en marxa i podríeu finançar els següents serveis que oferim a Facto, fins a 8.000€:

Si voleu incorporar noves línies de negoci o millorar i/o incorporar nous processos dins l’entitat podeu finançar fins a 10.000€ els següents serveis que Facto ofereix, presentant-vos a la modalitat Ab:

Si us presenteu a la modalitat Ac1, podeu finançar fins a 6.000€ per la realització de formacions internes grupals per la millora de la gestió de les vostres entitats. Podeu consultar el nostre catàleg de formacions aquí.

Presentant-vos a la modalitat Ad podeu cobrir despeses vinculades amb la digitalització de les vostres entitats i contractar el nostre servei de consultoria per la implantació d’eines digitals i ERP.

Finalment, si sou una cooperativa d’habitatge, compliu amb els requisits establerts a la convocatòria i us voleu presentar a la modalitat C. “cooperativisme d’habitatge en cessió d’ús” podeu consultar els nostres serveis d’assessorament especialitzat en habitatge cooperatiu.

Si necessiteu ajuda per preparar la vostra proposta a la convocatòria, no dubteu a contactar-nos. A Facto Cooperativa us donarem suport en el disseny i adequació de la vostra proposta perquè pugueu optar a aquesta gran oportunitat!