Scroll Top
CONVOCATÒRIA PROJECTES SINGULARS 2022
Des de Facto volem recordar-vos que, des del 10 de juny i fins a les 15:00 h del 8 de juliol de 2022 us podeu presentar a la convocatòria de subvencions de projectes singulars de promoció de l’economia social i solidària, creació de cooperatives i projectes d’intercooperació.

CONVOCATÒRIA PROJECTES SINGULARS 2022

Des de Facto volem recordar-vos que, des del 10 de juny i fins a les 15:00 h del 8 de juliol de 2022 us podeu presentar a la convocatòria de subvencions de projectes singulars de promoció de l’economia social i solidària, creació de cooperatives i projectes d’intercooperació.

Quina és la quantia màxima a la que podeu optar?

La quantia dependrà de l’eix al que us presenteu:

  • Eix A) Projectes singulars de reactivació econòmica: fins 100.000 € de subvenció i pot cobrir fins al 100% del cost total del projecte. 
  • Eix B) Projectes singulars de reactivació econòmica integrals: 280.000 € de subvenció i pot cobrir fins al 100% del cost total del projecte.
  • Eix C) Projectes singulars d’alt impacte estratègic de l’economia social.: 500.000 € i pot cobrir fins al 75% del cost total del projecte.
  • Eix D) Grans projectes singulars estratègics per al cooperativisme: 5 M o 1,5 M segons àmbit , pot cobrir fins al 65% del cost total del projecte.
  • Eix E) Projectes singulars de transformació i millora per a entitats d’economia social i solidària: 70.000 € de subvenció i pot cobrir fins al 100% del cost total del projecte.

Aquesta convocatòria prioritzarà els projectes que aprofundeixin en els següents àmbits:

  • Digitalització i innovació tecnològica.
  • Distribució de productes als consumidors de forma ecològica. 
  • Consum responsable
  • Reforçament de l’àmbit cultural 
  • Projectes en l’àmbit de les cures a les persones.
Qui es pot presentar?

Pel que fa als eixos A, B, C i D únicament es podran presentar cooperatives  mentre que, a l’eix E, està obert a qualsevol forma jurídica dins del sector: cooperatives, societats laborals, mutualitats, associacions i fundacions.

Com us podem ajudar des de Facto?

Recordar-vos que des de Facto us podem acompanyar amb l’elaboració del pla de viabilitat tècnica i econòmica del projecte que són documents imprescindibles a presentar amb la sol·licitud i que, a més, són una despesa que podeu cobrir amb la subvenció! I, si teniu dubtes tècnics per la presentació d’aquesta subvenció, us recordem que oferim un servei integral de subvencions per poder acompanyar-vos i donar-vos suport amb la sol·licitud. 

Si voleu ampliar la informació sobre la subvenció, us deixem els enllaços a les bases i la convocatòria del 2022:

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8473/1866341.pdf
https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8685/1912945.pdf

Si necessiteu ajuda amb la convocatòria, ens podeu escriure a subvencions@facto.cat