Scroll Top
COMFIES: ASSESSORAMENT A MACONDO I CDIAP GARRAF
El Fons d’Inversió Social “Comfies” ha anunciat la concessió de dues beques d’assessorament destinades a impulsar el creixement i la consolidació de dos projectes amb gran potencial: Macondo i CDIAP Garraf.

Comfies: assessorament per a Macondo i CDIAP Garraf

Un pas cap a un futur prometedor!

El Fons d’Inversió Social “Comfies ha anunciat la concessió de dues beques d’assessorament destinades a impulsar el creixement i la consolidació de dos projectes amb gran potencial: Macondo i CDIAP Garraf.

En primer lloc, Macondo, una estimada llibreria situada a Sabadell, havia anunciat el seu tancament. No obstant això, una nova esperança va néixer quan es va revelar que Macondo havia estat adquirida per la iniciativa “Mala Peça“. Aquesta adquisició ha permès que Macondo renaixi, obri les portes novament i continuï sent un referent cultural per a tots els habitants de Sabadell i més enllà.

Gràcies a la beca d’assessorament del Fons “Comfies”, Macondo comptarà amb el suport necessari per a millorar la seva gestió, la promoció i la difusió de la cultura a través dels llibres. Aquest acompanyament afavoreix la consolidació de “Mala Peça” com a una iniciativa exitosa, contribuint a l’apoderament del teixit cultural local.

Per altra banda, el Fons “Comfies” també ha destinat una beca d’assessorament al CDIAP Garraf. Aquesta entitat es dedica a millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i les seves famílies, oferint serveis d’atenció i suport integral.

A través de la beca, CDIAP Garraf podrà enfortir el seu projecte. Aquesta evolució pot significar una millora significativa en la seva capacitat per atendre i acompanyar a les persones amb diversitat funcional, adaptant-se a les seves necessitats específiques i impulsant la inclusió i el desenvolupament comunitari.

L’assessorament proporcionat pel Fons “Comfies” serà fonamental per a aquestes dues iniciatives, per l’acompanyament expert que pot guiar-les cap a la consecució dels seus objectius.

Ambdues entitats, Macondo i CDIAP Garraf, representen exemples inspiradors de com el suport de fons d’inversió social pot contribuir de manera significativa al creixement i l’impacte positiu en la societat. Els projectes culturals i socials són un pilar essencial per al futur, i aquestes beques d’assessorament són un pas ferm en aquest camí.

En definitiva, l’atorgament de les beques d’assessorament a Macondo i CDIAP Garraf ha marcat l’inici d’un nou capítol per a aquestes entitats, on l’impuls, el creixement i la consolidació les portaran a convertir-se en agents de canvi i benestar per a les comunitats que serveixen

Projecte promogut i finançat per:

logos_comfies