Scroll Top
CERCLE D’HABITATGE COOPERATIU
A Facto Cooperativa, junt amb la Cooperativa de Vivendes del Prat del Llobregat i la Rachola (Cooperativa d’arquitectes del Prat), compartim el projecte “Cercle d’Habitatge Cooperatiu”, finançat per la Generalitat de Catalunya i pertanyent a l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

CERCLE D’HABITATGE COOPERATIU
VIVENDES EN CESSIÓ D’ÚS I ALTRES SERVEIS ENTORN DE L’HABITATGE

A Facto Cooperativa, junt amb la Cooperativa de Vivendes del Prat del Llobregat i la Rachola (Cooperativa d’arquitectes del Prat), compartim el projecte “Cercle d’Habitatge Cooperatiu”, finançat per la Generalitat de Catalunya i pertanyent a l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

 

Aquest projecte serveix per promocionar cooperatives de l’entorn de l’habitatge, com poden ser cooperatives en cessió d’ús o serveis entorn de l’habitatge (administració de finques, reformes, eficiència energètica, etc.).

I com ho fem?

Amb assessoraments, formacions, jornades i promoció d’aquestes tipologies d’habitatge i/o casuístiques de forma gratuïta.

Si vols més informació, et pots posar en contacte tant amb la Cooperativa de Vivendes del Prat del Llobregat com amb la Rachola, com amb la persona de referència que tinguis a Facto Cooperativa.

 

Per qualsevol altre consulta, ens podeu contactar a través del nostre canal habitual info@facto.cat.