Scroll Top
Segueix les
últimes notícies.

Explorant el món de l’economia des d’una perspectiva social i solidària. Unint forces per a construir un futur més equitatiu i sostenible.

FACTO es mou!
UpmeUp_donosti_blog

Amb FACTO vam participar activament en la Conferència Europea d’Economia Social celebrada en Donostia-Sant Sebastià, la ciutat que ostenta el títol de Capital de l’Economia Social en 2023

Ètica i contractació pública, cap a una compra pública més responsable?
etica_i_CPR_blog

El passat dia 9 de novembre es va publicar l’Acord GOV/226/2023, de 7 de novembre, pel qual s’aprova el Codi ètic i de conducta en la contractació pública i es crea la Comissió d’Ètica en la Compra Pública a Catalunya.

Les dues velocitats de l’economia de les persones
tetris_blog

El Tetris, un dels jocs més icònics de la història dels videojocs, pot oferir una perspectiva interessant sobre les dues velocitats de l’economia de les persones. Aquesta metàfora pren forma quan es compara el ritme del joc amb les experiències econòmiques dels individus, especialment en el marc del sistema capitalista.

Inaugurem l’aventura d’Up me Up a Barcelona!
presentacio_upmeup_01

El 21 de setembre va ser un dia emocionant en la Nau Bostik de Barcelona, on vam presentar l’aplicació Up me Up.

La contractació pública, una eina per combatre la desigualtat de gènere?
contractacio_igualtat

Quin paper juguen o poden jugar les administracions públiques en les condicions laborals de les dones? Contribueixen a garantir condicions de treball dignes, a reduir l’escletxa salarial, a formar a la societat?

Èxit en la Presentació de la guia “Comença a licitar!”
F69Bn3CXEAAHRNp

El passat dimecres 27 de setembre, es va dur a terme amb gran èxit la presentació de la Guia “Comença a licitar!” per a empreses i organitzacions de l’Economia Social i Solidària.

SERVEI DE SUBVENCIONS PER LA CONVOCATÒRIA 2023 DE L’ENFORTIM
servei_subvencions_web

El 3 de juliol passat es va publicar la resolució provisional de la convocatòria 2023 de les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a l’enfortiment de l’economia social i solidària i per la intercooperació en l’estratègia #ESSBCN2030.

​​”Comfies”: Macondo i CDIAP Garra​​f
comfies_ok

El Fons d’Inversió Social “Comfies” ha anunciat la concessió de dues beques d’assessorament destinades a impulsar el creixement i la consolidació de dos projectes amb gran potencial: Macondo i CDIAP Garraf.