Scroll Top
APRENDRE A EMPRENDRE
A FACTO tenim un itinerari formatiu per a les Aules d’emprenedoria!

Aprendre a emprendre

L’emprenedor/ra neix o es fa?

Contràriament a la idea que l’emprenedoria es porta com una cosa innata, l’educació i l’experiència juguen un paper fonamental en el desenvolupament de les persones emprenedores. Les habilitats i valors emprenedors poden ser apreses, millorades i potenciades a través d’un procés d’aprenentatge continu.

L’emprenedoria ha deixat de ser un àmbit simplement abocat a la creació d’empreses per convertir-se en un estil de vida que fomenta la creativitat, la resolució de problemes i la presa d’iniciativa. Emprenem desafiaments constantment al llarg de la nostra vida!

Desenvolupem les habilitats empresarials!
 

Per aquesta raó, des de FACTO hem creat un itinerari formatiu en el marc de la iniciativa Aules d’Emprenedoria que forma part del programa EmprènFP que impulsa l’emprenedoria i els seus valors en els centres educatius d’FP d’arreu de Catalunya.

Des de l’àmbit de l’Economia social tenim com repte impulsar projectes que generin canvis positius a escales socials i mediambientals, que es posicionen com a alternatives al sistema de producció actual. Mitjançant l’emprenedoria col·lectiva i les formes democràtiques en la presa de decisions apostem a crear formats d’organització que posin les persones al centre i contribueixin al benestar comú.

La nostra proposta està enfocada en la construcció d’un espai per potenciar la curiositat, la innovació i el treball en equip per a la posada en marxa de projectes viables, que fomentin l’autoocupació. 

Entenem a l’educació en emprenedoria com una eina potent per generar canvis tant a nivells personals, socials i comunitaris. Desenvolupar valors que tinguin impacte en la vida de les persones és indispensable per a construir una societat més justa i sostenible. Anima’t a fer-ho amb nosaltres!

Si ets professora i vols informar-te de com podem ajudar-vos a millorar les competències tant de l’alumnat com del professorat, no dubtis en posar-te a contacte amb nosaltres a info@facto.cat. Estarem encantades d’ajudar-vos!