Scroll Top
FACTO COOPERATIVA A LA 10A TROBADA DEL MONT BLANC
A Facto Cooperativa hem tingut la sort de participar en la 10a Trobades del Mont Blanc, un esdeveniment organitzat per ESS Fòrum Internacional que, en la seva desena edició, ha tingut lloc en el Centre de Convencions de Cartagena d’Índies, a Colòmbia.

10a TROBADA DEL MONT BLANC

L’Economia Social i Solidària (ESS): solucions de local a internacional en un món canviant

A Facto Cooperativa hem tingut la sort de participar en la 10a Trobades del Mont Blanc, un esdeveniment organitzat per ESS Fòrum Internacional que, en la seva desena edició, ha tingut lloc en el Centre de Convencions de Cartagena d’Índies, a Colòmbia.

ESS Fòrum Internacional és una xarxa d’actors de l’Economia Social i Solidària creada en 2004, que inclou organitzacions i empreses de l’Economia Social de 4 continents. El seu objectiu és promoure l’Economia Social i Solidària a nivell global. Actualment, ESS Fòrum Internacional compta amb 35 membres en 14 països diferents.

La temàtica general triada per a aquesta trobada ha sigut ‘L’economia social i solidària, solucions locals i internacionals en un món canviant‘, a on s’han abordat 12 subtemes, entre d’altres; formació en Economia Social, marcs jurídics, transformació social, igualtat, inclusió, la necessitat d’eines estadístiques, de finançament i polítiques públiques.

En els tres dies que ha durat, l’esdeveniment ha reunit líders i lideresses de l’ESS del món, així com a diferents actors de l’Economia Social i Solidària. S’ha fet incidència en la necessitat de millorar el coneixement de l’ESS a nivell local, regional, estatal i internacional. Per a això s’han establert eines de reflexió amb les quals generar col·lectivament propostes i acords per a aportar als reptes del nostre temps des de l’ESS.

A Facto estem desitjant dur a la pràctica l’aprés aquests fructífers dies tot creant fortes aliances, perquè com bé deia un savi “Mucha gente pequeña, en lugares pequeños, haciendo cosas pequeñas, puede cambiar el mundo” (Eduardo Galeano).

 

Font: www.socialeconomynews.eu/es/los-encuentros-del-mont-blanc-llegan-a-su-10a-edicion

 

Si voleu més informació ens podeu contactar a través del nostre canal habitual info@facto.cat.