Scroll Top
SERVEI DE COMERCIALITZACIÓ I MÀRQUETING
Estem aquí per a guiar-vos en el vostre viatge cap a la visibilitat a través del màrqueting digital, ajudant-vos a destacar sense perdre la vostra autenticitat ni l’impacte positiu en la comunitat. Juntes, podem marcar la diferència!

Voleu que el vostre projecte o entitat sigui sostenible i perdurable en el temps?

benvingudes al servei de comercialització i màrqueting digital

Us donem la benvinguda a FACTO, una cooperativa compromesa a ajudar empreses de l’Economia Social i Solidària. Estem aquí per a guiar-vos en el vostre viatge cap a la visibilitat a través del màrqueting digital, i ho farem amb un fort compromís amb la sostenibilitat, l’equitat i l’ètica empresarial.

I per què necessitem el màrqueting digital?

En l’era actual, el màrqueting digital no només és una estratègia essencial sinó també una oportunitat per promoure els valors de la responsabilitat social i ambiental. A Facto Cooperativa proposem utilitzar les plataformes i eines en línia per difondre i comercialitzar un producte o servei, fent-ho de forma ètica i a través dels valors de l’economia social.

 

Sense una presència digital forta, fins i tot el millor projecte pot passar desapercebut.

 

En un món connectat constantment a través d’Internet, és necessari que les empreses i els projectes es posicionin de manera efectiva en línia per arribar al seu públic objectiu, resultant així perdurables en el temps. 

 
BENEFICIS DELS SERVEIS DE MÀRQUETING DIGITAL

Amb FACTO, no només obteniu un paquet complet de serveis personalitzats, sinó que també comptareu amb un equip compromès i adaptat a les vostres necessitats específiques.

 

I què podem fer per vosaltres?
SERVEIS

Pla de comunicació personalitzat

Descobriu com pot beneficiar-vos un pla de comunicació personalitzat adaptat a les vostres necessitats i objectius específics. A través d’una estratègia a mida, millorareu la vostra presència en línia i arribareu amb èxit al vostre públic objectiu. Comencem a construir la vostra marca avui mateix?

Pla Comercial

Perquè tot projecte, empresa o entitat necessita vendre per ser sostenible, i això es pot aconseguir desenvolupant un Pla Comercial. Analitzarem les vostres necessitats i dissenyarem estratègies efectives per atraure clients i augmentar els vostres ingressos. A Facto Cooperativa estem preparades per ajudar-vos a ser sostenibles i fins i tot a fer créixer el vostre projecte.

Investigació de mercat

Aprofundiu en el vostre mercat amb el nostre servei d’Investigació de Mercat. Analitzarem tendències, comportaments dels potencials clients i a altres empreses que fan el mateix que vosaltres per proporcionar-vos insights valuosos. Amb aquesta informació, podreu prendre decisions més informades i optimitzareu la vostra estratègia. Confieu en nosaltres per obtenir una visió clara del vostre mercat i destacar entre la resta.

Sector públic com a mercat a explorar

Exploreu noves oportunitats en el sector públic amb el nostre servei especialitzat. Identificarem necessitats i requisits específics del sector per ajudar-vos a adaptar la vostra oferta. Amb la nostra experiència i coneixement de la contractació pública, podreu obrir-vos pas en aquest sector i ampliar les vostres oportunitats de negoci.
Esteu preparades per començar el vostre creixement digital?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix!

NOTÍCIES SOBRE COMERCIALITZACIÓ I MÀRQUETING